Over ons

Uw privéchauffeur

Your Private Driver is een taxibedrijf en bezoldigde personenvervoerder opgericht rond begin 2016. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en is actief in heel België en in heel Europa. In aanvulling op, Uw privéchauffeur is een hoofdrolspeler in het personenvervoer in Brussel. Het biedt een vervoersdienst aan voor passagiers die aankomen op Brussels Airport en Charleroi Airport.

Your Private Driver is een betrouwbaar taxibedrijf voor luchthavens.
Als u van plan bent om het stadscentrum van Brussel te bezoeken, zal Your Private Driver u helpen. Er zijn inderdaad talloze dingen die je met het gezin kunt doen. Ook als je op zakenreis bent. Brussel is trouwens gewoon een van de mooiste steden ter wereld met zijn vele groene ruimten.

U kunt bij ons terecht voor al uw transportbehoeften in Brussel. Een taxirit naar één van onze Belgische luchthavens, een bruiloft in Brussel, groepsvervoer voor een meeting, privéfeest, een stadstour of een taxirit van / naar een andere Belgische stad. Your private driver heeft voertuigen en professionele chauffeurs om uw reis onvergetelijk te maken. Wij zijn betrouwbaar en betaalbaar voor al uw taxiritten.

Als je meer wilt weten over ons en over verschillende onderwerpen met betrekking tot taxi's in Brussel in het bijzonder en in de wereld in het algemeen, ga dan naar onze taxi blog. Deel gerust uw ideeën en ervaringen. Laat uw opmerkingen achter als u daar zin in heeft. Deel uw ervaring in ons taxiblog, evenals een taxigebruiker of gewoon een taxichauffeur.

Professionele taxichauffeurs

Onze professionele chauffeurs zetten je af op Brussels Airport Zaventem en halen je op van Brussels Airport, Charleroi en Luik. Bovendien biedt Your Private Driver u een snelle en stille rit in comfortabele auto's, uitgerust met een krachtig Wi-Fi-netwerk.

Professionele taxiservice in Brussel

Profiteer van onze luchthaventransferservice, limousineservice en pendeldienst naar de luchthaven bezoeken historische plaatsen van Brussel en Brugge. Aarzel niet om Neem contact op voor meer informatie over onze privéreizen. Onze chauffeurs steken ook de Belgische grens over om u naar uw bestemming te brengen.

Taxibedrijf in Brussel is onze service

Vertrouw ons gewoon voor al uw taxiritten in Brussel of naar de luchthavens. Het vervoeren van mensen is onze specialiteit. Bovendien bieden we autoverhuur met chauffeur. U heeft alle reden om ons te vertrouwen. Tot op heden hebben we honderden tevreden klanten.

Als u op zoek bent naar een voordelige en comfortabele manier om een taxi te nemen van of naar Brussels Airport en Charleroi Airport, dat zal u niet verpesten. Dan blijft Your Private Driver uw ideale oplossing.

Taxi boeken bij uw privéchauffeur

Met ons online boekingssysteem voor taxi's kunt u gemakkelijk uw taxi boeken. Als u online op onze website boekt, kunt u direct vergelijken en zien welk type voertuig het meest economisch of comfortabel is, afhankelijk van uw bestemming en budget.

Boek uw luchthaventaxi met uw privéchauffeur. Hierdoor kunt u inderdaad op de dag van uw reis stressvrij blijven. Inderdaad, als u uw taxi ruim van tevoren boekt vanaf Brussels Airport of Charleroi Airport, hoeft u zich op de dag van de reis geen zorgen te maken. Evenzo als u een taxi boekt naar de stad Antwerpen, Luik, Gent, Brugge, Luik of Namen. Door bij ons een taxi te boeken, weet u van tevoren wat de vaste eindprijs van uw taxirit is.

Van een eenvoudige sedan tot luxe taxi's, er is voor elk wat wils en voor elk budget. Dus reserveer nu uw luchthaventaxi om opgehaald te worden van Brussels Airport en Charleroi Airport, of om gewoon daar afgezet te worden.

Dankzij ons online boekingssysteem bent u veilig voor de verrassing van een lastminuteverhoging. Dit gebeurt trouwens net wanneer u uw Uber-taxi of Heetch-taxi naar de luchthaven wilt bestellen. We hebben nu allemaal te maken met de stijgende prijs van de beroemde Uber. U zult zoiets nooit meemaken met uw privéchauffeur

nl_NLNL