Over ons

Uw privéchauffeur

Your Private Driver is een taxibedrijf en bezoldigde passagiersvervoerder opgericht rond begin 2016. Het bedrijf is gevestigd in Brussel en is actief in heel België en in heel Europa. In aanvulling, Uw privéchauffeur/em> is een belangrijke speler in het personenvervoer in Brussel. Het biedt een transportservice aan voor passagiers die aankomen op Brussels Airport en Charleroi Airport.

Your Private Driver is een betrouwbaar taxibedrijf voor luchthavens.
Als u van plan bent om het stadscentrum van Brussel te bezoeken, zal Your Private Driver u helpen. Er zijn inderdaad talloze dingen die je met het gezin kunt doen. Ook als je op zakenreis bent. In feite is Brussel gewoon een van de mooiste steden ter wereld met zijn vele groene ruimten.

U kunt bij ons terecht voor al uw transportbehoeften in Brussel. Een taxirit naar één van onze Belgische luchthavens, een bruiloft in Brussel, groepsvervoer voor een meeting, privéfeest, een stadstour of een taxirit van / naar een andere Belgische stad.  Your private driver heeft voertuigen en professionele chauffeurs om uw reis onvergetelijk te maken. Wij zijn betrouwbaar en betaalbaar voor al uw taxiritten.

Als je meer wilt weten over ons en verschillende onderwerpen met betrekking tot taxi's in Brussel en in de wereld in het algemeen, ga dan naar onze taxi blog.  Deel gerust je ideeën en ervaringen. Laat uw opmerkingen achter als u dit wilt doen. Deel uw ervaring in onze taxiblog, evenals een taxigebruiker of gewoon een taxichauffeur.

Professionele taxichauffeurs

Onze professionele chauffeurs zetten u af op Brussels Airport Zaventem en halen u op van Brussels Airport, Charleroi en Luik. Bovendien biedt Your Private Driver u een snelle en stille rit in comfortabele auto's, uitgerust met een krachtig wifi-netwerk.

Professionele taxiservice in Brussel

Profiteer van onze luchthaventransferservice, limousineservice en pendeldienst naar de luchthaven bezoeken historische plaatsen van Brussel en Brugge. Aarzel niet om Neem contact op voor meer informatie over onze privéreizen. Onze chauffeurs steken ook de Belgische grens over om u naar uw bestemming te brengen.

Taxibedrijf in Brussel is onze service

Vertrouw ons gewoon toe voor al uw taxiritten in Brussel of naar de luchthavens. Het vervoeren van personen is onze specialiteit. Bovendien bieden wij autoverhuur met chauffeur. Je hebt alle reden om ons te vertrouwen. Inmiddels hebben we honderden tevreden klanten.

Als u op zoek bent naar een voordelige en comfortabele manier om een taxi te nemen van of naar Brussels Airport en Charleroi Airport die u niet zal ruïneren. Dan blijft Your Private Driver jouw ideale oplossing.

Taxi boeken bij uw privéchauffeur

Met ons online boekingssysteem voor taxi's kunt u gemakkelijk uw taxi boeken. Als u online op onze website boekt, kunt u direct vergelijken en zien welk type voertuig het meest economisch of comfortabel is, afhankelijk van uw bestemming en budget.

Boek uw luchthaventaxi bij Your Private Driver. Hierdoor kunt u inderdaad stressvrij blijven op de dag van uw reis. Als u ruim op voorhand uw taxi vanaf Brussels Airport of Charleroi airport boekt, hoeft u zich op de dag van de rit nergens zorgen over te maken. Zo ook als u een taxi boekt naar de stad Antwerpen, Luik, Gent, Brugge, Luik of Namen. Een taxiboeking bij ons stelt u in staat om vooraf de vaste eindprijs van uw taxirit te weten.

Van een simpele sedan tot luxe taxi's, er is voor elk wat wils en voor elk budget. Boek dus nu uw luchthaventaxi om opgehaald te worden van Brussels Airport en Charleroi Airport, of om u daar gewoon te laten afzetten.

Dankzij ons online boekingssysteem bent u veilig voor de verrassing van een last-minute toeslagverhoging. Dit gebeurt in feite net wanneer u uw Uber-taxi of Heetch-taxi naar de luchthaven wilt bestellen. We kennen allemaal de beroemde prijsstijging van Uber. Zoiets maak je nooit mee met Your Private Driver

Over ons
nl_NLNL