Goedkoopste vliegticket

Het is tijd om te praten over enkele tips om het goedkoopste ticket voor je volgende reis te krijgen. Je begint nu aan je reis te denken. Denk er dus over om vanaf nu uw goedkoopste vliegticket te krijgen. Hoe eerder u begint, hoe meer u de kans krijgt om het goedkoopste vliegticket te vinden. Het is dus geen verrassing om naast iemand te zitten die zijn vliegticket 500 euro goedkoper heeft gekocht dan je vliegticket.

Wat u moet weten om het goedkoopste vliegticket te vinden.

  1. Wees bereid om tijd te offeren voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets. Als u niet klaar bent om wat tijd te besteden aan onderzoek, koopt u vaak uw vliegticket te duur.
  2. Het goedkoopste vliegticket bevindt zich op een vluchtvergelijker of rechtstreeks op de website van de luchtvaartmaatschappij of in een traditioneel reisbureau. Dus tenzij je de 3 vergelijkt, zullen we nooit weten waar het goedkoopste vliegticket is. Nogmaals, het zal wat tijd kosten. Er is helaas geen magische truc.
  3. Ga altijd door de websites van vluchtvergelijkers kijken. Inderdaad, ze hebben de verdienste om in een paar seconden in een keer naar meerdere luchtvaartmaatschappijen te zoeken. Ze geven u een idee van de goedkoopste luchtvaartmaatschappijen voor uw reisdatum en bestemming. LET OP !!! de prijs die u ziet is zeer zelden de prijs die u aan het eind betaalt. Vaak voegen de vluchtvergelijkers een aantal kosten toe (administratieve kosten, vergoedingen, PayPal-commissie). commissie als u met een creditcard betaalt of niet. Denk ook aan het sorteren van het zoekresultaat met prijs van de goedkoopste naar de duurste dus vind op de eerste plaats de goedkoopste luchtvaartmaatschappij.

Gouden regels om het goedkoopste vliegticket te vinden en bespaar tot 500 euro of meer.

Ga naar de website van de luchtvaartmaatschappij om de prijs te zien die deze biedt voor uw bestemming en reisdatum. De prijs die wordt weergegeven op de website van de luchtvaartmaatschappij is vaak de uiteindelijke prijs die moet worden betaald. Het voegt bijna nooit extra kosten toe. Omdat ze al zijn inbegrepen in de prijs die op de site wordt weergegeven.

Ga dan naar een paar reisbureaus om de prijs te zien die ze aanbieden voor dezelfde reis- en bestemmingsdatum. Het goede nieuws is dat deze bureaus in de meeste steden geconcentreerd zijn in één buurt. Hierdoor kun je verschillende reisbureaus bezoeken zonder veel te hoeven verhuizen. Pas nadat je dit hebt gedaan, weet je zeker waar het goedkoopste vliegticket verbergt. Vergeet niet dat het de luchtvaartmaatschappij is die de prijs van het vliegticket vaststelt. Het verleent echter een voorkeursprijs aan reisbureaus en vluchtvergelijkers. Zodat ze ook een winstmarge maken. Afhankelijk van de tijd van het jaar en de vluchtvullingsgraad, kan de prijs van het vliegticket erg schommelen, afhankelijk van waar u heen gaat om uw vliegticket te kopen.

Tips voor het vinden van het goedkoopste vliegticket

Tip # 1. Ken de lijst met low-cost luchtvaartmaatschappijen en hun bestemmingen

Je hoeft niet ergens anders heen te gaan. Zodra uw bestemming wordt vermeld op de kaart van reguliere bestemmingen van de goedkope luchtvaartmaatschappij. Omdat het goedkoopste ticket thuis is. Het goedkoopste vliegticket bevindt zich nog niet in vluchtvergelijkers in reisbureaus.

Tip # 2. Controleer altijd de flexibele datumoptie bij het zoeken op internet

De prijs van uw ticket kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van of u de dag vóór uw gewenste datum of de volgende dag vertrekt. Vergeet niet om de prijzen rond uw gewenste vertrekdatum te controleren. Dan is het aan jou om te beslissen of het de moeite waard is om je vertrek te verplaatsen

Tip # 3. Probeer nooit meerdere keren te linken om dezelfde bestemming op vluchtvergelijkingssites te zoeken

De vluchtvergelijkers hebben bijna allemaal hetzelfde algoritme. Wanneer u op hun site blijft, probeer dan verschillende keren om naar vluchten naar dezelfde bestemming te zoeken en de datums en andere instellingen te wijzigen. Vaak maak je gewoon dat de prijs van je ticket omhoog gaat. Dankzij Cookies kunnen ze zeggen dat jij degene bent die telkens opnieuw opzoekt en niet je buurman. Kruis indien mogelijk de vak flexibele datum aan. Open een ander tabblad om op een andere site te zoeken. U houdt dus de resultaten van de vorige zoekopdracht in zicht

Tip 4. Ochtendvluchten zijn meestal goedkoper dan die in de avond of de dag.

Houd er rekening mee dat vaak voor goedkope luchtvaartmaatschappijen, vluchten die heel vroeg in de ochtend worden uitgevoerd, meestal minder kosten dan vluchten die laat in de nacht vertrekken. Ze zijn ook veel goedkoper dan die overdag worden gebruikt.

Zodra uw vlucht bij aankomst minimaal 3 uur vertraging oploopt, heeft u recht op een financiële vergoeding

Het is belangrijk om te weten wanneer u recht heeft op compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Weet dat velen van ons al in de positie verkeren om financiële compensatie te eisen van een luchtvaartmaatschappij. Maar uit onwetendheid hebben we het niet gedaan. Vertrouw niet op de luchtvaartmaatschappij om u automatisch uw financiële compensatie te geven.
Klik hier voor meer informatie op de website van het European Consumer Center.

Boek nu uw luchthaventaxi en kom op tijd op de luchthaven voor uw vlucht.
Meld u aan bij uw account en beheer uw boeking.

Goedkope luchtvaartmaatschappijen

Goedkope luchtvaartmaatschappijen naar EUROPA – EUROPA (vluchten vanaf 10 euro)

Ryanair
EasyJet
Vueling
Hop
Volotea
Transavia
TuiFly

Goedkope luchtvaartmaatschappijen naar EUROPA – AMERIKA (vluchten vanaf 150 euro)

TuiFly
Wow air (Amerika en Europa)
Norwegian air (voorlopig uit Parijs)

Goedkope luchtvaartmaatschappijen naar EUROPA – AFRIKA

Air arabia
Nouvelair

Goedkope luchtvaartmaatschappijen naar EUROPA – AZIË

Turkish Airlines
Na deze kleine tour op alle low-cost maatschappijen, denk ik dat het voor u moeilijker zal zijn om uw goedkoopste vliegticket te vinden.

Reis en goedkoper vliegticket

Your Private Driver aanbevolen op Tripadvisor & in sociale netwerken