Meld u aan bij uw account en beheer uw boekingen

Klik op de knop en ga naar de inlogpagina van uw account. Vraag om een ​​nieuw wachtwoord als je het bent vergeten. In je profiel kun je je reserveringen beheren, je wachtwoord wijzigen, een nieuwe reservering maken. Voor snellere taxi-reserveringen kunt u onze Android app downloaden en maak uw reservering rechtstreeks vanuit de app zonder via onze website te hoeven gaan. Neem indien nodig contact met ons op.

LOG IN

Ontdek met deze tips het goedkoopste vliegticket. Volgende Boek uw luchthaventaxi.

Hoe een reservering in uw account bewerken

Je kunt een reservering niet zelf bewerken. toch heeft u de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via al onze contactkanalen. Namelijk e-mail, WhatsApp, WeChat, Viber, Telegram, Imo en laat ons uw wijzigingsverzoek weten. Wij garanderen dat uw boeking onmiddellijk wordt aangepast volgens uw verzoek. Een bevestigingsmail zal kort daarna volgen

Wat zijn de mogelijke wijzigingen in mijn account?

In uw account kunt u uw wachtwoord wijzigen. U kunt uw gebruikers-ID niet wijzigen. Degene die begint met de letter “c” gevolgd door enkele cijfers

Wat te doen als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten?

U hebt in dit geval 2 oplossingen. De eerste is om in uw mailbox te zoeken met het trefwoord “[email protected]”. Zo vindt u de eerste e-mail die we u na uw eerste reservering hebben gestuurd. In deze e-mail wordt u herinnerd aan uw gebruikersnaam en wachtwoord.

De tweede oplossing is om te klikken op de link “Wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina. We sturen u onmiddellijk een nieuw wachtwoord. U kunt het in uw gebruikersaccount wijzigen.

Uw account Your Private Driver

Your Private Driver aanbevolen op TripAdvisor en sociale netwerken