Verken schilderachtige punten in Düsseldorf met privécabines

Ontdek Düsseldorf door een auto te huren, zodat u Duitsland gemakkelijk en in stijl kunt verkennen. Als hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en een toonaangevend economisch centrum van Duitsland heeft Düsseldorf veel te bieden.

Huur een taxi bij Your Private Driver, u zult gemakkelijk door de stad kunnen reizen en ook de talrijke attracties in uw eigen tempo kunnen bezoeken. Huurcabines maken het gemakkelijker voor u om plaatsen te verkennen en ook te genieten van alle culturele bestemmingen, eetgelegenheden en winkels. Met een auto huren in Düsseldorf, zult u genieten van een comfortabele rit door vele toeristische attracties. De stad heeft historische woningen en parken gebouwd door keizerlijke keurvorsten, kunstmusea voor alle tijdperken, culturele centra, middeleeuwse kerken en vele andere plaatsen die het een bijzonder aangename plek maken om tijd door te brengen. Wat je ook op je reisschema hebt staan, bekijk onze uitgebreide lijst met beschikbare huurauto's op Uw privéchauffeur voor een kans om deze stad als een local te verkennen.

Laten we de beste plekken in Düsseldorf met de auto ontdekken:

Medienhafen

Aan de zuidkant van de Rheinuferpromenade liggen de dokken van Düsseldorf, die aan het einde van de 19e eeuw werden gebouwd en een rol speelden in de naoorlogse bloei van de stad.

Medienhafen

Deze haven is nu gevuld met trendy bars, restaurants, bioscopen en gebouwen gemaakt door wereldwijd bekende architecten zoals Frank O. Gehry. Als je trek hebt gekregen, bezoek dan een van de gezellige kantines waar verwarmende traditionele gerechten worden geserveerd en geniet daarna van een drankje in een van de uitgestrekte bierhallen. Carlsplatz is een permanente markt met cafés, afhaalrestaurants en kraampjes met vers voedsel. Zowel kinderen als volwassenen zullen betoverd worden door het Marionetten-Theater, dat traditionele poppenspelers opvoert, van klassieke sprookjes tot muzikale opera's.

Schloss Benrath

Schloss Benrath

Schloss Benrath is een indrukwekkend barok paleis gebouwd tussen 1756 en 1773. De belangrijkste attractie is het weelderige interieur van het paleis, evenals een wandeling door het enorme park en de tuinen. Oorspronkelijk gebouwd voor keurvorst Charles Theodor en zijn vrouw Elisabeth Auguste van Sulzbach als zomerresidentie. Dit prachtige paleis is de thuisbasis van drie uitstekende musea die zich richten op verschillende aspecten van het leven in de 18e eeuw.

Museum Kunstpalast

Museum Kunstpalast

De Kunstpalast Museum is de belangrijkste attractie van het culturele complex Ehrenhof. De hier geplaatste collectie is een complete chronologie van Duitse en Europese kunst, beginnend in de gotische periode en eindigend in de 20e eeuw. Dit wordt gecombineerd met enorme tentoonstellingen van toegepaste kunst en een van de grootste glascollecties in Europa. Het museum is ook rijk aan grafische kunst, de collectie is samengesteld met stukken uit heel Europa, Japan en het Nabije Oosten. En naast deze attracties heeft het museum de afgelopen jaren naam gemaakt met zijn korte-termijnshows van wereldklasse voor Caravaggio, Warhol, Miró en Dalí.

Autohuur bij Your Private Driver geeft u de flexibiliteit om de stad Düsseldorf het meest comfortabel in uw eigen tempo te verkennen. Al onze betaalbare autoverhuur wordt geleverd met onze eersteklas klantenservice. Boek de auto die bij uw budget past!

Wil je weten Waarom is het verstandig om privétaxi's te huren vanaf Amsterdam Schiphol Airport?Leave comment

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =

nl_NLNL