Veelgestelde vragen over uw privéchauffeur

Hoe kan ik een taxi boeken op jullie systeem?

We gebruiken het gemakkelijkste en meest efficiënte taxireserveringssysteem. Het kost je een paar seconden om een offerte te krijgen en een paar minuten om een boeking te voltooien. Daarvoor hoeft u alleen maar de boekingswidget op onze Startpagina, vul uw ophaaladres en afleveradres in, geef de dag en datum van uw reis aan en klik op de knop "Prijs ophalen" en dat is alles. Het volgende dat u zult zien zijn onze verschillende prijzen per type voertuig. Als u akkoord gaat met de prijs, selecteert u gewoon het voertuig van uw keuze en klikt u vervolgens op de knop "Nu boeken". Van daaruit moet u extra informatie verstrekken die we nodig hebben om uw boeking soepel te verwerken. Anders, als u het niet eens bent met de prijs, hoeft u alleen maar de website te verlaten zonder te boeken.

Andere redenen om ons te kiezen voor al uw luchthaventaxiritten?

45 minuten wachttijd op de luchthaven (na echte vluchtlandingstijd)

Wij bieden babyzitjes en stoelverhogers.

Meet & greet-service op de luchthaven.

 

 

Wat als ik mijn taxichauffeur niet kan vinden?

In dit geval kunt u uw chauffeur rechtstreeks bellen of WhatsAppen of de meldkamer bellen op dit nummer +32466162494. We zijn ook bereikbaar op WhatsApp met hetzelfde telefoonnummer.

Biedt u gedeelde of privétransfers aan?

Your Private Driver biedt alleen privétransfers aan voor haar klanten. U hoeft zich geen zorgen te maken over reizen met vreemden.

Hoe kan ik mijn bestelling voor jullie luchthaventransferservice annuleren? Krijg ik ook mijn geld terug?

Dit zijn de meest gestelde vragen. U kunt uw rit inderdaad tot 24 uur voor de ophaaltijd annuleren. Binnen deze termijn hoef je je geen zorgen te maken over een boete bij opzegging. Het volledige bedrag wordt tijdig terugbetaald. U komt echter niet in aanmerking voor restitutie als u na deze tijd annuleert.

Heeft u aangesloten partners?

Ja, sommige van onze aangesloten partners zijn dat wel  Taxi Brussel, Taxi naar luchthavenservice, Dabura SRL en Tomorrowland taxi.

nl_NLNL