Veelgestelde vragen over uw privéchauffeur


Waarschuwing: Use of undefined constant GRANDCARRENTAL_THEMEVERSION - assumed 'GRANDCARRENTAL_THEMEVERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/yourprivatedriver.be/public_html/wp-content/plugins/grandcarrental-custom-post/tg-shortcode.php online 1055

Waarom zou u uw privéchauffeur kiezen voor al uw reizen naar luchthaventaxi's?

Eenvoudig taxiboekingssysteem

We gebruiken het gemakkelijkste en meest efficiënte reserveringssysteem voor taxi's.
Het kost u 1 minuut om de exacte prijs van uw taxitarief te kennen.
Daarvoor hoeft u alleen maar te doen vanuit de boekingswidget op onze Startpagina, vul je ophaaladres en afleveradres in, geef de dag en datum van je reis aan en klik op de knop "Prijs ophalen" en klaar is Kees. Het volgende dat u ziet, zijn onze verschillende prijzen per type voertuig. Als u akkoord gaat met de prijs, selecteert u gewoon het voertuig van uw keuze en klikt u op de knop "Nu boeken". Van daaruit moet u ons enkele gegevens verstrekken die we nodig hebben om uw boeking soepel te laten verlopen. Anders, als u het niet eens bent met de prijs, hoeft u de website gewoon te verlaten zonder te boeken.

De klant kan het type taxi dat past bij zijn budget. Alle boekingen gebeuren via onze website en zelden via de telefoon. Voer in de laatste fase van uw boeking een onmiddellijke veilige online betaling uit via creditcard / Paypal of kies ervoor om later contant aan uw chauffeur te betalen. Boek minimaal 1 uur voor uw vertrektijd. Anders moet u ons bellen. Omdat ons reserveringssysteem alleen boekingen toelaat met een minimum van 1 uur doorlooptijd. Als er geen minimum van 1 uur tussen de boekingstijd en de vertrektijd zit, kunt u uw boeking niet voltooien. Bel ons in dat geval en wij zullen uw taxiboeking handmatig verwerken. U ontvangt na uw boeking altijd direct een eerste e-mail met uw factuur als bijlage. Dit wordt kort daarna gevolgd door een tweede e-mail ter bevestiging van uw reservering en een dag voor de reis ontvangt u een derde e-mail met alle details over de chauffeur en het voertuig.

Nog redenen om voor ons te kiezen voor al uw reizen naar de luchthaventaxi's?

45 minuten wachttijd op de luchthaven

Uw chauffeur wacht tot 45 minuten na de landing van uw vlucht op de luchthaven. Deze tijd is inderdaad meer dan genoeg om al je bagage op te halen en de chauffeur op het ontmoetingspunt te ontmoeten.

Wij bieden babyzitjes en stoelverhogers

Voor uw taxi naar de luchthaven: zorg ervoor dat u niet vol zit met uw persoonlijke babyzitje. Kies dan voor ons schone en nette babyzitje voor een hele kleine prijs. Hetzelfde geldt voor uw jonge kind dat niet lang genoeg is voor de autogordel. Kies voor onze stoelverhoger in plaats van vol te proppen met uw eigen kinderzitje. Wij stellen u gratis een stoelverhoger ter beschikking.

Meet & greet-service op de luchthaven

Door te kiezen voor onze receptieservice op de luchthaven, wacht uw chauffeur op u bij de landing van uw vlucht. Hij zal in de wachtkamer van de luchthaven zijn met een bord, smartphone of tablet met uw naam erop. Uw chauffeur wacht op u en helpt indien nodig met het dragen van uw bagage. Hij brengt je naar je bestemming. Hij kan u zelfs een attractieplaats of een restaurant adviseren als u dat wenst. Vergeet taxi's om aan te houden, waarvan u niet weet hoeveel de reis u uiteindelijk zal kosten. Met Uw privéchauffeur, u weet altijd de exacte prijs van uw taxirit.

Veelgestelde vragen over afhalen

Wat moet ik doen als ik uw taxichauffeur niet kan vinden?

Dit is een zeldzaamheid omdat onze chauffeurs de luchthaven ruim van tevoren bereiken als u onze receptiedienst inhuurt. Je vindt ze in het wachten met een duidelijk bord en smartphone of tablet. Als u onze chauffeur niet kunt identificeren, hoeft u hem / haar alleen maar te bellen. Onze chauffeur zal je direct vinden, je kunt ook de dispatch bellen op +32466162494 we zijn ook bereikbaar op WhatsApp met hetzelfde telefoonnummer.

Kan ik de chauffeur vragen om te stoppen en de route te wijzigen?

Als je afwijkt van de geplande route of een lange stop maakt, heb je de vrijheid om samen met de chauffeur om te rijden. Het geld dat je hebt betaald of de voucher die je hebt verzonden, geeft duidelijk de prijs weer die je vroeg hebt gekozen. Voor de omleidingen en extra stops moet u extra contant betalen.

Hoe zit het met de toegestane bagage per voertuig?

De toegestane hoeveelheid bagage is afhankelijk van de capaciteit van elke voertuigcategorie. 3 tassen voor sedans en 8 tassen voor minibusjes

Biedt u kinderzitjes en stoelverhogers aan?

Ja; Uw privéchauffeur biedt kinderzitjes en stoelverhogers aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van uw eigen babyzitje en zorgt voor een rommelig effect. Wij bieden onze schone en nette babyzitjes aan voor een betaalbare prijs. Stoelverhogers worden ook gratis ter beschikking gesteld om uw kinderen het beste comfort te bieden.

Biedt u receptiedienst aan op de luchthaven?

Ja; wij bieden receptiedienst op de luchthaven. Als u onze receptiedienst vanaf de luchthaven kiest voor een meerprijs van 5 euro, zal onze chauffeur op u wachten in de wachtkamer van de luchthaven om u te ontvangen. U vindt onze chauffeurs met een bord en smartphone of tablet. Ze helpen je zelfs met het dragen van bagage, indien nodig.

Veelgestelde vragen over Services

Welke soorten evenementen verzorgt uw taxibedrijf?

We bieden luxe voertuigen voor elk type evenement, inclusief bruiloft, doop, zakelijke bijeenkomst, nachtclubbezoek, sportevenement en nog veel meer. U kunt een luxe limousine kiezen om uw vervoer uiterst plezierig, veilig en vermakelijk te maken.

Biedt u autoverhuurdiensten aan?

Naast het aanbieden van taxidiensten in Brussel, bieden we autoverhuuroplossingen met chauffeur om voor uw reizen te zorgen, inclusief pendeldiensten van hotels naar conferentielocaties en andere bestemmingen. Wij zorgen voor uw reisbehoeften met professionaliteit. Ook leveren wij een ervaren chauffeur om op een verantwoorde manier aan uw wensen te voldoen.

Kan ik online boeken?

Ja! U kunt gemakkelijk en comfortabel online boeken. Het boekingsproces kan in drie eenvoudige stappen worden voltooid. Wanneer u ophaal- en afleverbestemmingen, datum en tijd invoert, wordt u naar een pagina geleid waar u de prijs van elke voertuigcategorie ziet, hier hoeft u alleen het voertuigtype te kiezen dat past bij uw behoeften en budget. Als u op het voertuig van uw voorkeur klikt, kunt u op de knop "nu boeken" klikken. Nadat u de persoonlijke gegevens heeft verstrekt, kunt u de betaling uitvoeren en tot slot moet de boekingsbevestiging worden gedaan.

Biedt u gedeelde of privétransfers aan?

Your Private Driver biedt alleen privétransfers aan voor onze klanten. U hoeft zich geen zorgen te maken over reizen met vreemden. We hechten het grootste belang aan de behoeften van elke klant. Omdat u alleen reist of met uw dierbaren en naasten, kunt u ontspannen blijven.

Veelgestelde vragen over Fleet

Welke soorten voertuigen biedt u aan?

Het maakt niet uit of u een limousine of een ander type voertuig nodig heeft, inclusief minibus of sedan; u kunt op ons rekenen. Onze vloot bestaat uit een verbazingwekkende reeks voertuigen om aan de behoeften van zowel individuen als groepen te voldoen.

Hoe zit het met uw wagenpark?

We bieden een breed scala aan voertuigen om aan de veranderende behoeften van verschillende mensen te voldoen. Ons wagenpark bestaat uit executive sedans, standaard sedans, executive minibussen en standaard minibussen van verschillende merken. U kunt de juiste kiezen op basis van uw behoeften en budget.

Veelgestelde vragen over dekking

Welke gebieden bestrijken uw Taxi Brussels-diensten?

Als betrouwbare en verantwoordelijke taxidienstverlener biedt Your Private Driver diensten aan in heel België en daarbuiten. U kunt onze taxi zelfs naar andere steden in Europa huren. Ons doel is om onze klanten op een veilige manier de beste ervaring te bieden, dit is een van de veelgestelde vragen.

Welke bestemmingen dekken uw taxidiensten?

We bieden onze luchthaven- en privétaxidiensten aan in bijna alle delen van België en de aangrenzende landen om aan de verschillende behoeften van het maximale aantal klanten te voldoen. U kunt eenvoudig uw afhaal- en afleverpunt invoeren in ons boekingsformulier en u krijgt een offerte voor uw reis.

Veelgestelde vragen over Betalen & Veiligheid

Moet ik me zorgen maken over de veiligheid wanneer ik online betalingen doe?

Wanneer u online betalingen doet met Your Private Driver, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Onze betaalmethode is uitgerust met end-to-end-codering om veilige en soepele online betalingstransacties te garanderen. We bieden flexibele betalingsopties, waaronder bankoverschrijving en online betalingsmethoden.

Hoeveel moet ik betalen voor uw pendeldienst naar de luchthaven?

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge prijzen, want wij rekenen de meest concurrerende prijzen in de branche. Onze werkwijze is eenvoudig en transparant. De prijs vooraf elimineert alle verwarring en u kunt ons voertuig met veel comfort huren. We rekenen alleen wat we citeren. U kunt de prijs die wij rekenen vanaf verschillende luchthavens naar verschillende bestemmingen vinden voordat u boekt.Alleen als u akkoord gaat met de prijs van uw reis, kunt u doorgaan met het echte boekingsproces.

Hoe kan ik mijn bestelling voor uw luchthaventransferservice annuleren?

Dit zijn de meest gestelde vragen. Inderdaad, u kunt uw reis annuleren tot 24 uur vóór de ophaaltijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over een boete voor annulering binnen deze periode. Het volledige bedrag wordt tijdig terugbetaald. U komt niet in aanmerking voor restitutie als u na deze periode annuleert.

Hoe zorg je voor de veiligheid van de klanten?

We zijn toegewijd om onze klanten een onberispelijke beveiliging te bieden. Al onze chauffeurs zijn ervaren, gedisciplineerde en achtergrond gecontroleerde professionals met een goede staat van dienst. Zij kennen alle routes volledig en brengen u op een veilige en verantwoorde manier naar uw bestemming. Bovendien zijn al onze voertuigen uitgerust met een track en trace GPS-systeem.

Als je een aantal van de voertuigen in wilt zien onze vloot, klik dan hier.
Veel Gestelde Vragen

nl_NLNL