Hoe luxe limousines kunnen tegen een redelijke prijs deel uitmaken van uw trip naar Bonn?

Plan je een reis naar Bonn? Bonn is al lang een toeristenbestemming. Boek uw luxe limousine in Bonn mee Uw privéchauffeur tegen een redelijke prijs is de ideale manier om in stijl en comfort door de stad te reizen. Reizen met onze professionele, lokaal deskundige en ervaren chauffeurs is de stressvrije manier om van uw Bonn-excursie te genieten.

Laten we eens kijken naar een paar plaatsen die u comfortabel en luxueus kunt verkennen door een exclusieve limousine te huren:

Bonn Minster

Bonn Duitsland

Bonn Minster is een van de mooiste romaanse kerken aan de Rijn. Het werd gebouwd tussen de 11e en 13e eeuw; het is ook een van de oudste kathedralen van Duitsland. De belangrijkste hoogtepunten zijn de 11e-eeuwse oostelijke crypte, het aantrekkelijke 12e-eeuwse klooster en de unieke kruisingstoren. En tijdens de renovatiewerkzaamheden in 2017, uitgevoerd door ingenieurs en archeologen voor het beoordelen van structurele voorbereidende behoeften, ontdekten ze de lang vergeten tombe van Siegfried von Westerburg achter een leistenen paneel in de westelijke crypte.

Beethoven-Haus

Ludwig van Beethoven was een van de meest gerespecteerde componisten van Duitsland. Een belangrijk aantrekkingspunt in "Beethoven City" is Beethoven-Haus, waar die grote componist werd geboren in 1770. Deze plaats werd in 1889 opgericht als museum; de attractie omvat het Beethoven-monument, een groot bronzen beeld dat in 1845 op de Münsterplatz werd opgericht, de verzameling zeldzame voorwerpen en documenten, een onderzoekscentrum en de Chambers Music Hall met een programma van concerten en evenementen met Beethoven-thema.

Bonn botanische tuinen en Paleis Poppelsdorf

Bonn Botanic Gardens (Botanischer Garten Bonn) is echt betoverend en trekt bezoekers. Het heeft een uitgestrekt gebied van ongeveer 16 hectare. De tuin herbergt meer dan 11.000 plantensoorten en veel bedreigde lokale soorten. Deze zeer rustige plek en de belangrijkste hoogtepunten van de buitentuinen zijn onder meer verschillende soorten houtachtige planten in het grote arboretum, evenals planten gerangschikt per geografische regio.

Museum Koenig

Het Alexander Koenig Zoological Museum - is beroemd en een van de grootste natuurhistorische musea ter wereld die bezoekers komen bekijken. Dit museum werd geopend in 1934; het prachtige gebied bedekt met een diversiteit aan dieren in het wild en hun leefgebieden. Dit museum stelt "Our Blue Planet" tentoon, waarin ecosystemen worden tentoongesteld door middel van een reeks fascinerende diorama's, tropische regenwouden, de Afrikaanse savanne en poolgebieden.

Altes Rathaus en Market Square

Het stadhuis van Bonn bevat een elegant wit gebouw met gouden versieringen en vormt een achtergrond voor het drukke marktplein van Bonn. Deze plek ziet er het meest verbazingwekkend uit in december, wanneer de kerstmarkt het plein bezet met prachtige lichten en muziek. De omliggende straten en pleinen maken het tot een van de slimste winkelgebieden van Bonn.

Vindt u hier 5 redenen om voor de shuttleservices van Brussels Airport te kiezen.
Leave comment

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 + 13 =

nl_NLNL