Diensten

Taxiservice van uw privéchauffeur

Limousine service

Een limousine voor uw ceremonie want geen evenement is ons te klein. Heeft u een high-end limousine nodig voor een persoonlijk of professioneel evenement? Bel dan uw privéchauffeur. Onze limousineservice staat tot uw beschikking.
We hebben een limousine voor uw bruiloft, doop, jubileum, nachtclub of discofeest. We hebben de best beoordeelde limousineservice in België met premiumvoertuigen.

Transport van artiesten

Voor het vervoeren van artiesten hebben wij luxe minibusjes. Wij bieden vervoer van artiesten van België naar Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen ect.

We vervoeren muzikanten, artiesten, filmacteurs, theateracteurs, acteurs van ballet en opera aan boord van onze luxe minibusjes. We vervoeren ook artiesten van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar hun theaters en we kunnen ze vervoeren voor hun hele tour.

Luchthaven transfer

Een luchthaventransfer moet op zijn best worden georganiseerd. Rekening houdend met veiligheidscontroles en de tijd voor ingecheckte bagage. Het is noodzakelijk om van tevoren op de luchthaven aan te komen om de vlucht niet te missen. U kunt op onze diensten rekenen om u bij te staan met een 100% professionele luchthaventransfer. Hierdoor heeft u de zekerheid van een zorgeloze reis.
Wij garanderen uw aankomst op het vliegveld op tijd. Dus waarom zou u niet profiteren van onze diensten in Brussel zo spoedig mogelijk?


Taxiservice naar pretparken

We hebben taxi's naar verschillende pretparken in België, Nederland, Frankrijk en elders in Europa ...
Taxi naar het pretpark Walibi in Waver, Mini-Europe in Brussel. Bobbejaanland Kasterlee, Plopsaland in De Panne, attractiepark Bellewaerde in Ieper ect.

Taxi naar pretpark Plopsa Coo in Stavelot, Aqualibi in Waver, Plopsa Indoor pretpark in Hasselt, Océade waterpark in Brussel, Boudewijn Seapark in Brugge, Avonturenpark in Waver, attractiepark Koningin Fabiola in Namen. Het pretpark Mount Mosan in Hoei en het pretpark Labyrinth in Durbuy.

Taxi naar park Plopsaqua in De Panne, Park Chlorophylle in Manhay, Provinciaal Domein Chevetogne in Ciney, Earth Explorer, Meli Park, Houtopia, THE POINT D'EAU in La Louvière, Dadipark in Moorslede en taxi naar Parc Robbedoes.

Taxi naar pretpark Efteling in Kaatsheuvel Nederland, pretpark Disney-Land in Chessy Parijs Frankrijk, attractiepark Phantasialand in Brühl Duitsland en taxi naar Mega Speelstad in Lille Frankrijk.

Taxiservice van de Europese Commissie

Wij hebben de standaard taxi en luxe taxiservice naar de verschillende Europese instellingen in Brussel.
We hebben ook een taxidienst met ontslag voor delegaties die de Europese instellingen in Brussel bezoeken. We hebben Mercedes Klasse E en Mercedes minibus Klasse V om taxidelegaties naar de Europese Commissie, het Europees Parlement of naar de NAVO en andere Europese instellingen in Brussel te leiden. Taxi naar de Europese Commissie in het Berlaymont in de wijk Schumann. We hebben de taxi naar het Economisch en Sociaal Comité en ook naar het Comité van de Regio's, beide gelegen aan de Belliardstraat 99 in Brussel.

We hebben een taxi naar het Europees Defensieagentschap, taxi naar het Uitvoerend Agentschap voor onderwijs, audiovisuele media en cultuur, taxi naar het Uitvoerend Agentschap voor concurrentievermogen en innovatie, taxi naar het Communautair Agentschap controle van de visserij, taxi naar de Europese GNSS-toezichthoudende autoriteit, taxi naar het Uitvoerend Agentschap voor Onderzoek, taxi naar het Uitvoerend Agentschap Europese Onderzoeksraad, taxi naar het Uitvoerend Agentschap Trans-Europees Transportnetwerk en tenslotte de taxi naar de NAVO in Evere Brussel.

Limousine voor huwelijkstaxiservice

Vergeet niet om uw limousine te komen huren voor de dag van uw bruiloft. Onze chauffeur brengt u naar de kerk en naar een fotosessie op de locatie van uw keuze, dit alles uiteraard volgens uw programma.
Onze huwelijkslimousines worden bestuurd door ervaren chauffeurs. Ruime limousine, goed uitgerust en gedecoreerd voor uw bruiloft. Onze luxe limousines kunnen worden gedecoreerd voor uw bruiloft. U profiteert van alle ruimte voor een moment van ontspanning voor of na de festiviteiten. Uiteraard de mogelijkheid om champagne te bestellen. Your private driver biedt zeker de beste limousine-autoverhuur met chauffeur in Brussel.

Vier uw bruiloft in stijl en feest de hele nacht in een aangepaste limousine uitgerust met een muzieksysteem en internetverbinding. Vraag ons nu om een limousineservice-offerte om uw bruiloft beter te organiseren. We zijn ook beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over onze limousinemodellen.


Europees parlement

Wij hebben de standaard taxi en luxe taxiservice naar de verschillende Europese instellingen in Brussel.
We hebben ook een taxidienst met ontslag voor delegaties die de Europese instellingen in Brussel bezoeken. We hebben Mercedes Klasse E en Mercedes minibus Klasse V om taxidelegaties naar de Europese Commissie, het Europees Parlement of naar de NAVO en andere Europese instellingen in Brussel te leiden.

Bestel een taxi bij ons om naar het Europees Parlement te gaan in de Wiertzstraat 60 in Brussel, we hebben ook taxi's naar het Informatiebureau in België in de Trêvesstraat 3 in Brussel.
Taxi naar de Raad van de Europese Unie, Wetstraat 175 Brussel

Pendeldienst naar de luchthaven

Als u met een grote groep naar de luchthaven reist, is het soms een goed idee om na te denken over het maken van een shuttle in een enkel voertuig met een grote capaciteit. Om dit te doen, kunt u ons vertrouwen en er zeker van zijn dat u een goede deal krijgt, want we hebben redelijke prijzen voor uw pendeldiensten naar de luchthaven.

Autoverhuur met chauffeur

Onze autoverhuurservice met chauffeur staat ten dienste van particulieren en bedrijven. Wij verzorgen al uw trips zoals shuttles van het hotel naar uw congreslocatie en vice versa. Wij zorgen voor uw reizen met professionaliteit en nauwkeurigheid. Geniet van een huurauto met chauffeur. Ook het comfort om ook naar uw zakelijke bijeenkomsten of een besloten feestje te gaan. Wij zijn waarschijnlijk het beste autoverhuurbedrijf gevestigd in Brussel

Profiteer optimaal van onze autoverhuurservice met chauffeur. Onze autoverhuurservice met chauffeur is geschikt voor elk budget. Kies bij ons voor een auto met chauffeur. Zo vermijdt u al het gedoe met parkeren en boetes. Bespaar uzelf de stress van het autorijden door te kiezen voor onze autoverhuurservice met chauffeur.


nl_NLNL