Taxi Chièvres

Ontdek het Belgische platteland met Taxi Chièvres

Zin om het pittoreske Belgische platteland en zijn talrijke bezienswaardigheden te verkennen? Taxi Chièvres biedt eersteklas vervoersdiensten en zorgt voor probleemloze ritten naar populaire bestemmingen in en rond Chièvres. Of u nu een bezienswaardigheid bezoekt, naar een luchthaven gaat of een stad verkent, ons team van professionele chauffeurs zorgt voor een veilige en comfortabele reis.

Bestemmingen vanuit Chièvres: steden, hotels en meer

Chièvres, een charmant stadje in het Waalse gewest van België, dient als een ideaal startpunt voor het bezoeken van tal van nabijgelegen steden.

Brussel

Brussel, de hoofdstad van België, op ongeveer 70 km afstand van Chièvres, is een populaire keuze voor dagtochten. De reis duurt meestal ongeveer een uur, zodat u voldoende tijd heeft om uw bezoek aan bezienswaardigheden zoals het Atomium, de Grote Markt of het Koninklijk Paleis te plannen.

Gent

Iets verder naar het noorden, ongeveer 95 km van Chièvres, is Gent een andere must-visit stad. Het duurt doorgaans ongeveer een uur en 20 minuten om deze middeleeuwse stad te bereiken, beroemd om zijn goed bewaard gebleven architectuur en de iconische Sint-Baafskathedraal.

Brugge

Reis 120 km naar het noordwesten van Chièvres en u bevindt zich in het hart van Brugge, een stad die bekend staat om zijn prachtige grachten en middeleeuwse gebouwen. Reken op een reistijd van ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Hotels en Accommodaties

Als u een overnachting plant, zijn er tal van hotels die u vanuit Chièvres kunt bereiken met onze taxiservices.

Hotel Amigo, Brussel

Dit vijfsterrenhotel ligt vlakbij de Grote Markt, op ongeveer een uur rijden van Chièvres. Geniet van de elegante accommodatie en de nabijheid van enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Brussel.

1898 De Post, Gent

Dit charmante hotel ligt in het centrum van Gent, op 1 uur en 20 minuten rijden van Chièvres. Het biedt een uniek verblijf in een historisch voormalig postkantoor.

Hotel De Orangerie, Brugge

Overweeg voor een echte Brugse ervaring een verblijf in Hotel De Orangerie. Het ligt op 1 uur en 30 minuten van Chièvres en biedt accommodatie aan de gracht in een omgebouwd 15e-eeuws klooster.

Handige luchthaventransfers

Taxi Chièvres biedt ook handige transfers van en naar de grote luchthavens in de regio.

Luchthaven Brussel

Brussels Airport, de drukste luchthaven van België, ligt op ongeveer 80 km van Chièvres. Een taxirit duurt meestal ongeveer 1 uur, afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

Luchthaven Charleroi

Ook bekend als Brussels South Charleroi Airport, ligt het op ongeveer 60 km van Chièvres. Reken erop dat uw reis ongeveer 50 minuten duurt.

Lokale bezienswaardigheden verkennen

Naast steden en luchthavens brengt Taxi Chièvres u ook naar enkele van de meest opvallende bezienswaardigheden van de regio.

Pairi Daiza

Op slechts 15 minuten rijden van Chièvres ligt Pairi Daiza, een uitgestrekt wildpark met duizenden dieren. Het is een populaire bestemming voor zowel gezinnen als natuurliefhebbers.

Het kasteel van Beloeil

Gelegen op ongeveer 30 minuten afstand

Taxi naar de luchthaven van Charleroi

Luchthaven taxi Manchester

nl_NLNL