Taxi Disneyland Parijs

Onze Taxi Disneyland Parijs-service

Taxidiensten bieden een gemakkelijke en betrouwbare manier om door Parijs en zijn attracties te navigeren, met name de magische wereld van Disneyland Parijs. Met een overvloed aan charmante steden, drukke luchthavens, luxe hotels en iconische trekpleisters in de buurt, kan een taxirit uw Parijse avontuur aanzienlijk verbeteren. In dit artikel onderzoeken we de meest populaire bestemmingen die je per taxi kunt bereiken vanuit Disneyland Parijs, hun afstand en geschatte reistijd.

Taxi Disneyland Parijs: een overzicht

Taxi Disneyland Paris-services bieden een probleemloze manier om uw gewenste bestemmingen te bereiken zonder de fijne kneepjes van het openbaar vervoer. Deze services zijn specifiek afgestemd op uw reisbehoeften en zorgen voor een comfortabele reis.

Steden om te bezoeken vanuit Disneyland Parijs per taxi

Parijs

De Franse hoofdstad Parijs is een must-visit bestemming. Met zijn rijke geschiedenis, romantische ambiance en iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame, is het geen wonder dat het een van de populairste taxibestemmingen van Disneyland Parijs is. Het is ongeveer 40 kilometer verderop en het duurt ongeveer 45 minuten om er met de taxi te komen, afhankelijk van het verkeer.

versailles

Versailles is wereldwijd bekend om zijn prachtige paleis, een symbool van de absolute monarchie van het Ancien Régime. Gelegen op ongeveer 60 kilometer van Disneyland Parijs, duurt een taxirit naar Versailles ongeveer een uur.

Luchthavens bereikbaar per taxi vanuit Disneyland Parijs

Luchthaven Charles de Gaulle

De luchthaven Charles de Gaulle, de grootste internationale luchthaven van Frankrijk, is een andere veel voorkomende bestemming. Het ligt op ongeveer 45 kilometer van Disneyland Parijs en een taxirit duurt meestal ongeveer 40 minuten, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die een vlucht nemen.

Luchthaven Orly

Orly Airport is een andere veel bezochte luchthaven van Disneyland Parijs, op ongeveer 50 kilometer afstand. Een taxirit duurt doorgaans ongeveer 45 minuten tot een uur, afhankelijk van het verkeer.

Hotels in de buurt van Disneyland Parijs

Disneyland hotel

Het Disneyland Hotel is een topkeuze voor veel bezoekers en biedt een magisch verblijf met zijn Victoriaans geïnspireerde inrichting en eersteklas services. Het bevindt zich bij de ingang van het park, op slechts een korte taxirit verwijderd.

Newport Bay Club

Voor een verblijf met een maritiem thema is de Newport Bay Club een uitstekende keuze. Gelegen op ongeveer 1 kilometer van het park, is het slechts 5 minuten met de taxi.

Attracties in de buurt van Disneyland Parijs

La Vallée Village

La Vallée Village is een bekende winkelbestemming, met meer dan 110 mode- en lifestyleboetieks. Het ligt op ongeveer 5 kilometer van Disneyland Parijs en een taxirit duurt ongeveer 10 minuten.

Sea Life-aquarium

Het Sea Life Aquarium, gelegen in Val d'Europe, is een geweldige plek voor gezinnen. Het ligt op ongeveer 5 kilometer van Disneyland Parijs en een taxirit duurt doorgaans ongeveer 10 minuten.

Kortom, taxidiensten van Disneyland Parijs bieden u de flexibiliteit en het gemak om deze prachtige regio volgens uw schema te verkennen. Of je nu een dagtrip naar een nabijgelegen stad plant, naar het vliegveld gaat, of gewoon buiten het park wilt winkelen of dineren, taxi Disneyland Paris kan aan al je reisbehoeften voldoen.

Taxi Diegem
Taxi de internationale luchthaven van Athene

Taxi Dinant.

nl_NLNL