Taxi tomorrowland festival

Taxi Tomorrowland

Wij bieden taxidiensten van van de stad Brussel naar het Tomorrowland-festival en Dreamville Boom. Daarnaast hebben we een taxi van Brussels Airport naar Taxi Tomorrowland festival en Dreamville Boom. Kom alsjeblieft naar ons voor een taxi van de luchthaven van Charleroi naar het festival Tomorrowland en Dreamville Boom. Onze chauffeurs brengen je in taxi van Antwerpen naar Tomorrowland festival en Dreamville camp in Boom. Ons bedrijf heeft een taxiservice van Mechelen en Machelen naar het Tomorrowland-festival en het Dreamville-kamp. We hebben een taxi van Meise naar Tomorrowland festival en Dreamville camp. We hebben een taxi van het hotel in Brussel naar het Tomorrowland-festival en Dreamville.

Wat je moet weten over het Tomorrowland-festival in Boom, Brussel

Tomorrowland is een elektronisch muziekfestival georganiseerd in juli van elk jaar op een speciale site van de gemeente De Schorre in Boom en dit is gelegen in de provincie Antwerpen, in België.

Het Tomorrowland-festival verscheen in 2003, dit was op een idee van twee broers namelijk: Manu en Michiel Beers. Dit zijn de organisator van Nederlandse elektronische muziekevenementen ID&T (erkend voor beroemde festivals zoals Mystery Land, Sensation en Thunderdome). Ze kochten 50% van de aandelen in 2004 (voordat ze twaalf jaar later werden doorverkocht), waarna de eerste editie van het festival in 2005 werd georganiseerd. In 2013 werd het concept snel geëxporteerd naar de Verenigde Staten in de buurt van Atlanta en werd het TomorrowWorld voor de gelegenheid . Twee jaar later, in 2015, werd een festival genaamd Tomorrowland gehouden in een derde land, Brazilië. In 2019 organiseert het Belgische festival Tomorrowland Winter in Frankrijk, in de bergen, in Alpe d’Huez.

Tomorrowland telde in 2012 de deelname van meer dan 365 disc jockeys, met ongeveer 180.000 bezoekers aan deze editie uit 75 verschillende landen. In de daaropvolgende jaren bleef het aantal festivalgangers stabiel, maar steeds meer nationaliteiten waren vertegenwoordigd, tot 2004. Hij werd drie keer achter elkaar verkozen tot “beste muzikale evenement van het jaar” op de Winter Music Conference en de reputatie is zodanig dat bepaalde door de organisatie gepubliceerde video’s meer dan honderd miljoen keer bekeken worden. Vandaag blijft er het “bekendste elektronische muziekfestival ter wereld”. Er werken het hele jaar door 80 mensen voor de organisatie en 12.000 mensen tijdens het evenement.

Tomorrowland is het beste festival voor elektronische dansmuziek (EDM)

Moeten we Tomorrowland, het grootste dancefestival ter wereld, nog presenteren? Elk jaar organiseert het een programma van de beste dance-dj’s in de Belgische stad Boom.

Een veilige gok voor electro, het festival ontvangt het beste van EDM, house, techno en hardstyle, zoals blijkt uit zijn vorige edities, waarbij met name The Chainsmokers, Carl Cox, Martin Garrix, Armin van Buuren en Tiësto naar de draaitafels zijn geduwd.

EDM-, house-, techno- en hardstyle-verslaafden weten al dat ze alleen het beste in electro zullen vinden, zoals The Chainsmokers, Carl Cox, Martin Garrix, Armin van Buuren of Tiësto, op draaitafels in eerdere edities.

Je hoeft alleen maar te praten over het ongelooflijke ontwerp van de podia, spectaculaire producties en ongewone verrassingen om te begrijpen waarom de tickets voor Tomorrowland elk jaar in recordtijd opraken!

Een echt Mekka voor dansfans, Tomorrowland belooft alle festivalgangers om zich onder te dompelen in zijn magische en mythologische wereld. Een absoluut essentieel evenement !!!!